NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Synstjek hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse – Vejen til at undgå et omsyn

Hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse laver vi gerne et synstjek på din bil, så den opfylder de lovgivningsmæssige sikkerheds- og miljøkrav. Ved et synstjek gennemgår vi de samme ting på din bil, som de vil gøre i synshallen. Hvis vi opdager fejl, reparerer vi dem gerne efter aftale med dig. Derefter kan du med ro i maven køre til synshallen.

Book tid til et synstjek allerede i dag

....

Tre gode grunde til at få et synstjek
hos Frimann Hansen Automobiler

Spar tid

Ved at få foretaget et syntjek kan du i sidste ende spare tid og besvær. Tjekket gør din bil klar til syn, så du slipper for et unødvendigt genbesøg i synshallen efter en tur forbi dit lokale værksted.

Kør sikkert

Til et synstjek hos Frimann Hansen Automobiler sikrer vi os, at din bils sikkerhed er i top. Du kan derfor sætte dig bag rettet med tanken om, at f.eks. din bils bremser og rat fungerer optimalt.

Undgå et dyrt omsyn

Efter et synstjek er du sikret, at din bil lever op til de lovpligtige sikkerheds- og miljøstandarder, så du kan slippe for reparationer og et omsyn.

Få et grundigt synstjek af din bil

Vores kompetente mekanikere har mange års erfaring, så de ved, hvad de skal kigge efter, når de gennemgår din bil. De kontrollerer bilen og vender derefter tilbage, hvis der er nødvendige reparationer, der skal fikses, inden din bil skal til syn.

De gennemgår bl.a. bilens lygter, bremser, dæk, motorrum, seler og tjekker for rust.

Hvad siger vores kunder?

Hvad koster et synstjek hos Frimann Hansen Automobiler?

Hos Frimann Hansen Automobiler hjælper vi dig hellere end gerne med at få din bil klargjort til synshallen. Priserne varierer efter din bils alder, mærke og model. 

Gratis synstjek ekskl. synsgebyr

0,-

Synstjek inkl. synsgebyr 

499,-

Videotjek hos Frimann Hansen Automobiler

Når du har din bil på værksted hos Frimann Hansen Automobiler, modtager du en video, der forklarer den behandling, som vi mener, er den korrekte at udføre på din bil.  Sammen med videoen vil du få oplyst den samlede pris. Du får dermed en kvalificeret mulighed for at vurdere, om du ønsker, vi skal udføre den pågældende reparation eller ej. 

Vi går ikke igang inden, at du har genkendt reparationen.

Et videotjek er en måde hvorpå, vi kan sikre fuld gennemsigtighed og sørge for, at vi er enige i hele arbejdsprocessen. Hos Frimann Hansen i Slagelse ønsker vi nemlig, at du kan føle dig tryg og ikke frygte overraskelser, når afregningen finder sted.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Efter en bil første gang er blevet registreret, bliver den indkaldt til syn efter fire år. Derefter vil indkaldelsen komme hvert andet år. Der kan dog ske ændringer, hvis bilen i mellemtiden har skiftet ejer.

Derudover er der særregler, hvis din bil er mere end 40 år og registreret som en veteranbil. Her vil indkaldelsen kun ske hvert ottende år.

Du vil blive indkaldt af færdselsstyrelsen otte uger inden synsfristen. Du har derfor lidt tid at løbe på, hvis du ønsker at få din bil forbi et synstjek først.

Nej, vi har desværre ikke mulighed for at syne din bil. Dog vejleder og henviser vi dig gerne til de synshaller, der er i lokalområdet.

Dennis Sørensen
Værkfører
+45 58580858

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Slagelse har et autoriseret værksted af bilmærkerne Fiat, Peugeot, Hongqi, Voyah og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai, Fiat Professional, Citröen og Opel.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur