NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Få lavet en 4-hjulsudmåling og sporing hos Frimann Hansen

Hvis dine hjul ikke er justeret, så de står vinklet helt lige, vil de blive slidt skævt på, når du kører. Ikke nok med, at det slider unødvendigt på dine dæk, så kan det bl.a. også påvirke din sikkerhed i trafikken. 

Hos Frimann Hansen i Slagelse anbefaler vi derfor, at du årligt får kontrolleret din bils styretøj ved hjælp af en 4-hjulsudmåling. Hvis udmålingen viser en skævhed, så foretager vi en efterfølgende sporing, så du kan blive godt og sikkert kørende igen.

Book tid til en 4-hjulsudmåling allerede i dag

....

Tre gode grunde til at få en 4-hjulsudmåling hos Frimann Hansen

Bedre kørekomfort

Vi tjekker dine hjul og justerer efterfølgende om nødvendigt, så du kan opnå den bedst mulige komfort under din kørsel.

Spar penge på den lange bane

Når dine hjul ikke er justeret korrekt påvirker det dit brændstofforbrug og slider ekstra meget på dine dæk. En 4-udmåling og sporing kan dermed hjælpe dig med at spare penge.

Øget trafiksikkerhed

Når dine hjul trænger til at blive sporet, vil du ofte opleve, at din bil kører ujævnt og er sværere at styre. Efter en 4-hjulsudmåling og sporing vil du derfor blive mere sikkert kørende.

Hvad er en 4-hjulsudmåling og en sporing?

Det er vigtigt, at dine hjul er indstillet korrekt – og det kan en 4-hjulsudmåling tjekke, om de er, ved at måle på din bils styretøj. 

Helt konkret går vi ind med en specialmaskine og tjekker, om alle fire hjul peger lige frem – da de ikke må pege det mindste mod eller væk fra hinanden. Derudover tjekker vi også hjulenes hældning og fjederbenets hældning samt andre vinkler, der dannes mellem hjulene.

Hvis hjulenes placering ikke er placeret korrekt ift. til hinanden, kan vi derefter tilbyde at spore din bil. Ved en sporing justerer vi hjulenes vinkel efter behov, så de bliver placeret optimalt.

Hvad siger vores kunder?

Hvornår er det tid til en 4-hjulsudmåling og sporing?

Hos Frimann Hansen anbefaler vi, at du får udmålt og sporet din bil én gang om året, eller hvis du begynder at opleve nogle af nedenstående tegn:

Vi anbefaler også, at du booker en tid, hvis du har påkørt større huller, bump eller ramt en kantsten, som tydeligt kunne mærkes i bilen, da det ofte kan påvirke din bils styring.

Hvis du oplever nogle af ovenstående tegn, er en 4-hjulsudmåling og sporing nødvendig, da det ellers både kan påvirke din sikkerhed, kørsel, dæk og brændstoføkonomi.

Obs. hvis dit rat ryster, kan det også betyde, at dine hjul i stedet har brug for en afbalancering, som vi også gerne foretager her hos Frimann Hansen i Slagelse.

Hvad koster en 4–hjulsudmåling og sporing hos Frimann Hansen?

Hos Frimann Hansen i Slagelse benytter vi den nyeste teknologi til 4-hjulsudmåling og sporing, så du hurtigt og sikkert kan blive godt kørende igen.

4–hjulsudmåling

  • Vi udmåler hjulenes placering og vinkel
  • Vi kontrollerer ift. bilproducentens specifikationer

 

99,-

4–hjulsudmåling og sporing

  • Vi udmåler hjulenes placering og vinkel
  • Vi kontrollerer ift. bilproducentens specifikationer
  • Vi sporer for- og bagaksel

1.175,-

Hos Frimann Hansen i Slagelse tilbyder vi også hjulskifte og hjulopbevaring. Læs mere her

Har du en el- eller hybridbil?

En 4-hjulsudmåling er relevant at få foretaget på alle biler, men hvis du har en el- eller hybridbil, skal du være ekstra opmærksom. Det skyldes, at en dårlig sporing kan påvirke din bils rækkevidde negativt, og samtidig vil dine dæk blive slidt ekstra hårdt på.

Det skyldes, at bilen ofte vil være tungere end en diesel- eller benzinbil, og derfor er det endnu mere vigtigt, at bilens styretøj og hjul er indstillet så korrekt som muligt.

Hvis du har en el- eller hybridbil, anbefaler vi hos Frimann Hansen i Slagelse, at du får lavet en 4-hjulsudmåling to gange årligt for at opnå størst mulig rækkevidde – og dermed få mest muligt ud af dit eldrevne køretøj.

Videotjek hos Frimann Hansen Automobiler

Når du har din bil på værksted hos Frimann Hansen Automobiler, modtager du en video, der forklarer den behandling, som vi mener, er den korrekte at udføre på din bil.  Sammen med videoen vil du få oplyst den samlede pris. Du får dermed en kvalificeret mulighed for at vurdere, om du ønsker, vi skal udføre den pågældende reparation eller ej. 

Vi går ikke igang inden, at du har genkendt reparationen.

Et videotjek er en måde hvorpå, vi kan sikre fuld gennemsigtighed og sørge for, at vi er enige i hele arbejdsprocessen. Hos Frimann Hansen i Slagelse ønsker vi nemlig, at du kan føle dig tryg og ikke frygte overraskelser, når afregningen finder sted.

Dennis Sørensen
Værkfører
+45 58580858

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Slagelse har et autoriseret værksted af bilmærkerne Fiat, Peugeot, Hongqi, Voyah og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai, Fiat Professional, Citröen og Opel.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur