NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Serviceeftersyn hos Frimann Hansen Automobiler A/S i Næstved

– Vejen til en sikker og god kørsel

Et serviceeftersyn hos Frimann Hansen Automobiler er vejen til en sikker og god kørsel. Vi tjekker, at alle bilens forskellige dele virker optimalt, så du kan sætte dig bag rettet med ro i maven. Et årligt serviceeftersyn er dermed den bedste måde til at passe på din bil.

Book tid til et serviceeftersyn allerede i dag

....

Tre gode grunde til at få lavet et serviceeftersyn hos Frimann Hansen Automobiler

Få stemplet din servicebog

Hos Frimann Hansen Automobiler bruger vi udelukkende godkendte og originale reservedele, følger forskrifter fra din bilproducent og har veluddannede mekanikere, der tager sig godt om din bil. Efter et serviceeftersyn får du derfor et stempel i din servicebog, så din garanti opretholdes.

Gør din pengepung glad

Jævnlige eftersyn af din bil sikrer, at din bil bliver vedligeholdt, så du ikke render ind i for dyre reparationer, der kunne være undgået, hvis skaden var opdaget tidligere.

Kør med ro i maven

Til et serviceeftersyn kontrolleres det, at din bil er i stand til at køre sikkert og forsvarligt. Bilen bliver smurt og eventuelle ødelagte dele bliver repareret eller udskiftet. Derudover bliver der f.eks. også tjekket, om bilen kan bremse og dreje, som den skal. Vores vigtigste opgave er at holde dig og din bil sikkert kørende i mange år.

Hvad indebærer et serviceeftersyn?

Hos Frimann Hansen Automobiler  i Næstved sørger vi for at servicere de ting, der står beskrevet i din bils servicebog. Derudover har vi vores egen kontrolliste, der rummer en række punkter, så vi med sikkerhed kommer hele vejen rundt og får identificeret eventuelle problemer.

Vi fortæller gerne nærmere om, hvad vi kontrollerer til et serviceeftersyn. Book en tid til et serviceeftersyn eller kontakt os nedenfor.

Hvad siger vores kunder?

Hvornår er det tid til et serviceeftersyn?

Hvis din bil stadig har fabriksgaranti, kan du se i servicebogen, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn. Selvom din bil ikke længere har fabriksgaranti, anbefaler vi hos Frimann Hansen Automobiler stadig, at du får foretaget jævnlige serviceeftersyn.

Et andet tegn på, at det er ved at være på tide med et serviceeftersyn er, hvis en eller flere af bilens advarselslamper er begyndt at lyse. Det vil typisk være et tegn på, at din bil har en skade, der skal udbedres.

Hvad koster et serviceeftersyn hos Frimann Hansen Automobiler?

Hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved, kan du få foretaget et detaljeret serviceeftersyn, hvor vi som minimum kontrollerer din bil ud fra din bilproducents krav. Derudover tilbyder vi tjek af en række af andre punkter afhængig af hvilken type serviceeftersyn, du vælger.
Prisen på et serviceeftersyn varierer, da behovet vil være forskelligt afhængig af din bils alder samt hvornår og hvilke service du sidst fik foretaget.

Priser for følgende mærker:

Serviceeftersyn 5+

pris fra 1.495,-

Serviceeftersyn 10+

pris fra 1.295,-

Priser for Hyundai

Serviceeftersyn for elbil

pris fra 1.195,-

Serviceeftersyn for benzinbil

pris fra 1.595,-

Serviceeftersyn for dieselbil

pris fra 1.795,-

Udfyld og kontakt os i ovenstående formular, så vi kan foretage det serviceeftersyn, der matcher din bil.

Videotjek hos Frimann Hansen Automobiler

Når du har din bil på værksted hos Frimann Hansen Automobiler, modtager du en video, der forklarer den behandling, som vi mener, er den korrekte at udføre på din bil.  Sammen med videoen vil du få oplyst den samlede pris. Du får dermed en kvalificeret mulighed for at vurdere, om du ønsker, vi skal udføre den pågældende reparation eller ej. 

Vi går ikke igang inden, at du har genkendt reparationen.

Et videotjek er en måde hvorpå, vi kan sikre fuld gennemsigtighed og sørge for, at vi er enige i hele arbejdsprocessen. Hos Frimann Hansen i Næstved ønsker vi nemlig, at du kan føle dig tryg og ikke frygte overraskelser, når afregningen finder sted.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan betale sig at få lavet et serviceeftersyn. Først og fremmest kontrolleres bilen, så den er sikker at gøre i. Derudover er en vigtig del af vedligeholdelsen af din bil, hvis du gerne vil undgå skader, der udvikler sig og bliver dyrere – og så forlænger det også din bils levetid. Til sidst kan det nævnes, at et serviceeftersyn også kan være med til at forbedre din brændstoføkonomi, da en velfungerende bil kører mere effektivt.

Der er ikke et svar på, hvor ofte vi anbefaler, at din bil kommer til serviceeftersyn. Det er forskelligt, hvad din bilproducent foreskriver for at kunne få garanti, og derudover påvirker antallet af kørte kilometer også, hvor ofte det er nødvendigt.

Nej, det er ikke et lovkrav at få lavet et serviceeftersyn. Hos Frimann Hansen Automobiler anbefaler vi dog på det kraftigste at få det foretaget, da det både forebygger dyre reparationer og påvirke din fabriksgaranti, hvis du ikke overholder de planlagte eftersyn.

Ja, hos Frimann Hansen Automobiler kan du efter et serviceeftersyn få et stempel i din servicebog af vores kompetente mekanikere. Stemplet er forudsætningen for, at din fabriksgaranti kan forblive gældende.

Det er valgfrit for dig som bilejer, om du vil have foretaget et serviceeftersyn eller ej. Det er kraftigt anbefalet, da det hjælper med at forebygge skader og dermed dyre reparationer. Derudover giver det også et stempel i din servicebog, så din bilgaranti er gyldig, hvis der stadig er fabriksgaranti på den. 

Et bilsyn er omvendt lovpligtigt og udstedes af Motorstyrelsen. Det kan ses som et kontroltjek, der skal udføres i en synshal. Her gennemgås det, om din bil bliver lever op til de lovpligtige sikkerheds- og miljøstandarder.

Jan Rasmussen
Værkfører
55 77 40 41

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Næstved er forhandler og har et autoriseret værksted af bilmærkerne Peugeot, Opel, Fiat, Fiat Professionel, Hongqi og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster og Vordingborg, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai og Citröen.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur