NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Er det tid til at få din bil undervognsbehandlet?

Din bils undervogn er ikke glad for det kolde, våde vintervejr, som vi ofte har i Danmark. Hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved tilbyder vi derfor behandling af din bils undervogn og hulrum, så den er beskyttet bedst muligt mod rust. Samtidig er behandlingen med til at forlænge din bils levetid og forbedre din sikkerhed som fører af bilen.

Vi går altid efter et kvalitetsfyldt resultat og tilbyder en konkurrencedygtig pris.

Book tid til undervognsbehandling allerede i dag

....

Samarbejde med TekTrol

Hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved samarbejder vi med TekTrol, der er specialister i at undervognsbehandle og rustbeskytte biler bedst muligt.

Du skal blot aflevere din bil hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved – så sørger vi for, at den bliver beskyttet bedst muligt igennem samarbejdet.

Tre gode grunde til en undervognsbehandling

30 års garanti

Hvis du får rustbehandlet din bil minimum hvert 4. år, får du gennem Tektrol 30 års rustgaranti. Selvom det er nødvendigt for de færreste, vidner det om behandlingens effektivitet.

Sprøjteskema til den enkelte bilmodel

Vi sørger for, at der benyttes et sprøjteskema, der passer til lige præcis din bil, så den kan blive behandlet de korrekte steder. På den måde beskyttes den bedst muligt mod rust, og der bliver passet på bilens andre dele i undervognen.

Egne produkter

Med Tektrol som samarbejdspartner er du sikret gode beskyttelsesprodukter. De udvikler, producerer og distribuerer nemlig selv deres anvendte rustbeskyttelsesmidler, som er lavet til at være ekstra holdbare.

Frimann Hansen Automobiler – Vejen til en rustfri undervogn

Hos Frimann Hansen Automobiler anbefaler vi kraftigt, at du får undervognsbehandlet din bil – og det gælder ikke kun, hvis din bil er brugt. Nye biler er ofte ikke særlig godt beskyttet fra start – særligt ikke små eller billige modeller. Derudover dækker fabriksgarantien ikke mod rust, så det er godt at være forberedt fra start.

Med en undervognsbehandling mindsker du rust-relaterede skader, forlænger bilens levetid og holder dens værdi oppe.

Hvad siger vores kunder?

Sådan foregår en undervognsbehandling

Hos Frimann Hansen Automobiler sørger vi sammen med TekTrol for, at din bil får en ordentlig undervognsbehandling – og tager ingen smutveje.

Derefter kan du komme og hente din bil, der nu er undervognsbehandlet og beskyttet godt mod det danske klima og de store mængder vejsalt, der er skadelige.

Hvad koster en undervognsbehandling hos Frimann Hansen Automobiler?

Prisen på en undervognsbehandling varierer, da det både afhænger af din bils model, stand og alder.

Undervognsbehandling i samarbejde med TekTrol

pris fra 4995,-

Videotjek hos Frimann Hansen Automobiler

Når du har din bil på værksted hos Frimann Hansen Automobiler, modtager du en video, der forklarer den behandling, som vi mener, er den korrekte at udføre på din bil.  Sammen med videoen vil du få oplyst den samlede pris. Du får dermed en kvalificeret mulighed for at vurdere, om du ønsker, vi skal udføre den pågældende reparation eller ej. 

Vi går ikke igang inden, at du har genkendt reparationen.

Et videotjek er en måde hvorpå, vi kan sikre fuld gennemsigtighed og sørge for, at vi er enige i hele arbejdsprocessen. Hos Frimann Hansen i Næstved ønsker vi nemlig, at du kan føle dig tryg og ikke frygte overraskelser, når afregningen finder sted.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvis du køber en ny bil, så anbefaler vi hos Frimann Hansen Automobiler, at du allerede får den undervognsbehandlet helt fra ny, da mange modeller ikke er beskyttet særlig godt fra start.

Hvis din bil ikke er ny, kommer det an på, hvornår den sidst er undervognsbehandlet. Hvis det er mere end tre år siden sidst, vil det ofte være tid igen.

Holdbarheden afhænger af, hvor meget du kører samt det vejr, du kører i. Hvis du f.eks. kører meget om vinteren, og der har været meget sne og salt, så vil det have været skadeligt for din bils undervogn. Derudover kan alderen på din bil også spille ind samt dens stand ved sidste behandling.

En god idé er at få tjekket, om det er nødvendigt med en ny behandling ca. tredje til fjerde år.

Et sprøjteskema er en detaljeret tegning af din bils undervogn. Ved at benytte skemaet, er det nemt at se, hvor der skal rustbehandles – og hvor, der ikke skal. Skemaet er dermed med til at sikre den bedst mulige behandling.

Jan Rasmussen
Værkfører
55 77 40 41

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Næstved er forhandler og har et autoriseret værksted af bilmærkerne Peugeot, Opel, Fiat, Fiat Professionel, Hongqi og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster, Vordingborg og Slagelse, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai, Citröen og Voyah.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur