NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Frimann Hansen Automobiler i Slagelse

– Vejen til sund og effektivt aircondition

Et effektivt aircondition system er en vigtig del af den samlede køreoplevelse. Aircondition service er derfor en afgørende del, hvis dit system skal forblive effektivt og give frisk og sund luft. Hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse servicerer vi gerne din aircondition, så der er den rigtige mængde af kølervæske og olie på. På den måde vedligeholdes systemet bedst muligt, så delene ikke tager skade.

Book tid til aircondition service allerede i dag

....

Tre gode grunde til aircondition service
hos Frimann Hansen Automobiler

Bedre og friskere luft

Efter rengøring og rens hos Frimann Hansen Automobiler vil luften, der kommer ud af anlægget, være renere og føles mere frisk. Dermed vil køreoplevelsen også forbedres.

Forlæng anlæggets levetid

Service er en vigtig del af at vedligeholde din bil, da en aircondition service hos Frimann Hansen Automobiler sørger for, at systemet er rent og velsmurt, så det kan holde længere. Dermed forbedrer det også din bils værdi, hvis du ønsker at sælge den på et senere tidspunkt.

Få et mere effektfuld anlæg

Ved jævnlige serviceeftersyn sikrer du, at din aircondition kan køle effektivt. Med tiden vil skidt og snavs ophobe sig i systemet og evt. mangel på kølervæske vil også mindske systemets effektivitet.

Hvornår er det tid til aircondition service?

Hos Frimann Hansen Automobiler anbefaler vi, at du får serviceret bilens aircondition hvert år. Tidspunktet afhænger også af din type af bil samt hvor ofte du benytter aircondition. Det skyldes, at det med tiden taber kølemiddel, ligesom systemet skal renses for skidt og snavs samt har brug for jævnlig smørelse. 

Er du i tvivl om, om det er tid til service for dit aircondition system? Kontakt os gerne – så tager vi en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at booke en tid, så vi  kan tjekke det snarest muligt.

Hvad siger vores kunder?

Hvad koster aircondition service hos Frimann Hansen Automobiler?

Hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse laver vi gerne service af din bils aircondition til en konkurrencedygtig pris. Vi tester dit system grundigt igennem og opfylder med kølemiddel og olie. Prisen afhænger af, hvilken type kølemiddel dit anlæg benytter.

Service af aircondition og opfyldning af kølemidle op til 250 gram

R134A & R1234YF 

Fra 1295,-

(+152,- for rens/spray)

Er du i tvivl om hvilket type kølemiddel, din bil har brug for? Som tommelfingerregel bruger biler fra før 2017 kølemidlet R134A – og biler fra 2017 og nyere bruger kølemidlet R1234YF. Er du i tvivl, så kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde ud af det.

Videotjek hos Frimann Hansen Automobiler

Når du har din bil på værksted hos Frimann Hansen Automobiler, modtager du en video, der forklarer den behandling, som vi mener, er den korrekte at udføre på din bil.  Sammen med videoen vil du få oplyst den samlede pris. Du får dermed en kvalificeret mulighed for at vurdere, om du ønsker, vi skal udføre den pågældende reparation eller ej. 

Vi går ikke igang inden, at du har genkendt reparationen.

Et videotjek er en måde hvorpå, vi kan sikre fuld gennemsigtighed og sørge for, at vi er enige i hele arbejdsprocessen. Hos Frimann Hansen i Slagelse ønsker vi nemlig, at du kan føle dig tryg og ikke frygte overraskelser, når afregningen finder sted.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Der er flere gode grunde til at få lavet service af din aircondition. Først og fremmest skal det vedligeholdes for ikke at gå i stykker, hvilket samtidig resulterer i forlænget levetid og dermed også en forbedret gensalgsværdi, hvis du vælger at sælge din bil på et tidspunkt. Hvis alt kølemidlet og olien når at forsvinde inden, du får systemet serviceret, er det f.eks. skadeligt for systemets filtre, kompressorer og pakninger, hvilket kan resultere i dyre reparationer. Derudover kan jævnlige service også forbedre effekten af systemet, gøre luften friskere og dermed sundere for dig og dine medpassagerer samt reducere bilens energiforbrug.

Udover at få lavet et jævnligt serviceeftersyn af dit airconditionanlæg, så anbefaler vi hos Frimann Hansen, at du tænder det flere gange ugentligt. Selvom vinterkulden bider, er det en god idé at tænde anlægget et par gange om ugen i 10-20 min. Det sikrer, at systemet bliver smurt og det vedligeholdes dermed bedst muligt.

Der kan være flere tegn på, at det er tid til reparation af din bils aircondition. Typiske tegn er, at ruderne dugger, underlige lyde, fugtig og muggen lugt når anlægget kører, og hvis den kølende effekt virker mindre end normalt. For at undgå dyre reparation anbefaler vi hos Frimann Hansen et jævnligt serviceeftersyn af din aircondition. 

Kontakt os nedenfor og book tid til service.

Nej, det må du ikke. Kølemidlet indeholder F-gasser, der er skadelige for klimaet, så du skal overlade opfyldningen til din lokale mekaniker. Ifølge Miljøstyrelsen er kølemidlet R134A mere end 1400 gange kraftigere end CO2.

Du kan læse mere om hvorfor på Miljøstyrelsens hjemmeside her: https://mst.dk/borger/hjem-og-have/bil-og-anden-transport/bilens-aircondition

Fra 1990’erne og frem til 2017 vil langt de fleste biler være udstyret med kølemidlet R134A. På biler, der er produceret i 2017 og frem vil der typisk være anvendt R1234YF i stedet, der er mindre skadeligt for miljøet.

Dennis Sørensen
Værkfører
+45 58580858

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Slagelse har et autoriseret værksted af bilmærkerne Fiat, Peugeot, Hongqi, Voyah og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai, Fiat Professional, Citröen og Opel.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur