NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Hjulskifte hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse

Dine hjul er altid i kontakt med vejen – og er dermed vigtige for din sikkerhed som bilist. Husk derfor at holde øje med, hvornår det er tid til et hjulskifte. 

Der er to typiske årsager til, at tiden er inde. Det ene er, når dit dækmønster ikke længere er over det lovpligtige 1,6 mm eller anbefalingen på 3-4 mm. Den anden årsag er, at årstiden skifter fra sommer til vinter.

Hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse foretager vi gerne dit hjulskifte og vejleder dig til valget af de hjul, der passer bedst til dit kørselsbehov og din bil. Og hvis du gerne vil slippe for besværet ved at opbevare de udskiftede hjul selv, opbevarer vi dem gerne hos os i Slagelse.

Book tid til hjulskifte allerede i dag

....

Tre gode grunde til hjulskifte hos Frimann Hansen Automobiler

Bedre vejgreb – og dermed øget sikkerhed

Et hjulskifte sikrer, at du kører med dæk, der er lavet til sommer- eller vinter og har et ordentligt dækmønster. Dermed opnår du også et bedre vejgreb og din sikkerhed vil dermed være øget.

Eksperter i hjul

Hos Frimann Hansen Automobiler har vi stor erfaring – både når det gælder rådgivning, afbalancering, aflæsning af dæktryk, dækskifte og montering af nye hjul. Vi foretager hurtige og kvalificerede hjulskifte, så du ikke skal bekymre dig om lang ventetid. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig og din bil, når det er ved at være tid til et hjulskift.

Kør sikkert og lovligt

Ifølge loven skal dit dæk have et mønster på minimum 1,6 mm – og anbefalingen lyder på, at det ikke kommer under 3-4 mm. For at kunne køre sikkert og lovligt, er det derfor nødvendigt med et hjulskift fra tid til anden.

Frimann Hansen Automobiler i Slagelse – Vejen til det gode hjulskift

Hos Frimann Hansen Automobiler er vi specialister i hjulskifte, så vi nemt kan vejlede dig til et valg af hjul, der passer bedst til din bilmodel og dine kørselsforhold. 

Vi anbefaler, at du skifter hjul i begge sider samtidig, så du opnår den højeste komfort og sikkerhed. Det skyldes, at de forreste dæk ofte vil blive hurtigere slidte end bagdækkene. I nogle tilfælde kan det også være en mulighed at bytte om på de forreste og bagerste, så slitagen kan udlignes.

Efter vi har skiftet dine hjul, tilbyder vi også at afbalancere dem, så dækkene ikke slides unødvendigt på og din undervogn ikke tager skade, hvis der skulle være ubalance. Afbalanceringen anbefaler vi særligt, når du har købt og fået monteret nye dæk eller hjul.

Hos Frimann Hansen foretager vi også 4-hjulsudmåling og efterfølgende sporing. Så skal du have tjekket og justeret din bils styretøj, så læs mere her.

Få optimal opbevaring af dæk

Hvis du ønsker, at dine dæk skal holde i flere sæsoner, så er forholdene, de er opbevaret under, helt afgørende!

Det er vigtigt at undgå opbevaring i

Vejen frem er derimod opbevaring i

Hos Frimann Hansen Automobiler er vi meget opmærksomme på at beskytte dine dæk, så gummiets kvalitet opretholdes, og de ikke tager skade.

Få et gratis sundhedstjek af dine dæk

Et sundhedstjek af dine dæk er en proces, hvor vi evaluerer og inspicerer dækkene for at sikre deres optimale tilstand og sikkerhed. Vi identificerer eventuelle problemer eller tegn på slitage, som kan påvirke dækkets ydeevne og levetid. Udfyld formularen og få et gratis sundhedstjek af dine dæk.

Hvad siger vores kunder?

Vi tager løbende temperaturen på dine hjul og dæk

Imens de står opbevaret hos os, tjekker vi dem med jævne mellemrum igennem. Her kontrollerer vi deres stand, herunder deres dækmønster og generelle tegn på slitage, så din sikkerhed altid kan være i top. 

Når vi nærmer os et sæsonskifte, kontakter vi dig med en opdatering på deres stand, og giver dig i samme omgang muligheden for at bestille tid til et dæk- eller hjulskifte.

Hvad koster et hjulskift og hjulopbevaring hos Frimann Hansen Automobiler?

Hos Frimann Hansen Automobiler har vi en pakkeløsning. Vi tilbyder nemlig både hjulskifte samt opbevaring af hjul.

Hjulskift

500,-

Opbevaring af hjul

449,-

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hjulopbevaring hos Frimann Hansen er en nem, sikker og bekymringsfri opbevaringsløsning til dine dæk/hjul. Det er f.eks. en god løsning, når dine sommerdæk skal i vinterhi i de kolde måneder – og omvendt med dine vinterdæk om sommeren. Med vores hjulopbevaring kan du være sikker på, at dine dæk/hjul opbevares under de korrekte forhold, når du ikke har brug for dem.

I daglig tale bruges et dæk- og hjulskifte af og til om det samme. 

Ved et hjulskifte skifter man både dækket og fælgen. Dette gøres typisk, hvis både dækket og fælgen på hjulet er for slidt til at kunne genbruges.

Ved et dækskifte er det kun selve dækket, der skiftes. Her skifter man altså ikke fælgen, men monterer nye dæk på de nuværende fælge.

Hos Frimann Hansen anbefaler vi, at du skifter dine hjul samtidig, da det både øger din sikkerhed og komfort. Dog kan det være forskelligt, hvor meget man slidder på henholdsvis for- og baghjul. Derfor kan det i nogle tilfælde være en mulighed at bytte om på dem.

Holdbarheden afhænger i høj grad af, hvordan du opbevarer dem, når du ikke benytter dem. Her spiller lys og temperatur ind. Dette er bl.a. en af grundene til, at hjulopbevaring hos os kan være en god løsning. Her kan du være sikker på, at dækkene opbevares under optimale forhold.

Hvis du oplever, at dit rat ryster, kan det være en god idé at få dine hjul afbalanceret. Hvis du ikke gør det, kan det slide unødvendigt på din bils undervogn samt på dækkene.

Hos Frimann Hansen anbefaler vi, at du får afbalanceret dine hjul, når du skifter dæk eller hele hjulet.

Dennis Sørensen
Værkfører
+45 58580858

Har du flere spørgsmål?

Brænder du inde med et spørgsmål, så er vi hos Frimann Hansen Automobiler i Slagelse altid klar til at hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører direkte.

Hvem er vi?

Frimann Hansen Automobiler A/S i Slagelse har et autoriseret værksted af bilmærkerne Fiat, Peugeot, Hongqi, Voyah og Mitsubishi. Vores erfarne og veluddannede mekanikere servicerer og reparerer dog gerne alle bilmærker. 

Vi har også afdelinger i Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg, hvor vi også er autoriseret i mærkerne Hyundai, Fiat Professional, Citröen og Opel.

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur