NYHED: Vi har opkøbt Brian Madsen i Slagelse | Læs mere her

Velkommen til Frimann Hansen Automobiler A/S

Frimann Hansen Automobiler A/S er i dag en fusion mellem de tidligere forretninger Frimann Biler A/S og Henrik Hansen Automobiler A/S.

Forretningen består af fire afdelinger i henholdsvis Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Slagelse, hvor vi er forhandlere af ni bilmærker. Du er altid velkommen til at komme forbi til prøvekørsel samt rådgivning og vejledning om de enkelte bilmærker.

Se her hvilke forretninger, der har de enkelte bilmærker tilgængelige:

Vores medarbejdere har styringen

Kernen i vores forretning er uden tvivl vores medarbejderstab, der fra mandag til lørdag sætter sig i førersædet for at kunne yde den bedst mulige kundeservice. De arbejder altid ud fra de fem vigtige værdier – smil, respekt, gennemsigtighed, fleksibilitet og gode kundeoplevelser.

Værdierne gør, at vores medarbejdere hver dag yder en ekstraordinær service, som både skaber glæde mellem kunder og blandt medarbejderne selv.

”Medarbejderne er dem, som er styrken og er skyld i vores mangeårige succes. Langt de fleste er udlært her, og flere har været ansat i både 15, 20 og 25 år. De har et kæmpe knowhow og et erfaringsniveau som er uerstatteligt – og som gør det nemt at drive forretningen. Vi har kunder i hele landet, men primært kunder i vores lokalområde, som kommer igen og igen – ikke mindst på grund af vores dygtige medarbejdere.”
– Kristian Hansen.

Udover dygtige medarbejdere, har vi spurgt os selv om, hvad vi ville forvente som kunde hos Frimann Hansen Automobiler. Svaret var: Fornuftige købs- og byttepriser, fornuftige værkstedspriser, og så tillid til, at min bil bliver behandlet, som om det var jeres egen.

For os er det derfor afgørende at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser og yde en service, hvor du som kunde kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Historisk tilbageblik

Det hele startede i 1984, da Frimann Biler åbnede i Nykøbing Falster, og de har siden da hjulpet kunder på både Lolland Falster og Sydsjælland.

I 1995 startede Henrik Hansen Automobiler, da Henrik Hansen overtog Peugeot i Næstved. I 25 år drev han forretningen, indtil han i 2020 formelt overdrog nøglerne til sine sønner Kristian Hansen & Frederik Hansen. I 2020 fik de også Peugeot i Vordingborg.

I februar 2024 fandt fusionen af Frimann Biler og Henrik Hansen Automobiler sted for at kunne give kunderne en endnu mere konkurrencedygtig pris og ekstraordinær service. 

Den 1. maj 2024 skete der igen noget spændende. Her overtog vi Brian Madsen A/S i Slagelse, så Frimann Hansen nu har fire afdelinger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Frimann Hansen. Det plejer at blive starten på et godt og langt samarbejde, fordi vi gør os ekstra umage HVER gang. Vi ses i Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Slagelse.

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Book værksted i Nykøbing Falster

På vores værksted i Nykøbing Falster er vi autoriseret Hyundai, Citroën, Opel, Fiat og Fiat Professional værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler.

Mitsubishi ASX

Book en prøvetur

Mitsubishi Cross PHEV

Book en prøvetur

Mitsubishi Space Star

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Tucson

Book en prøvetur

Hyundai Santa Fe

Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Hyundai Kona N

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Kona

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Elektrisk

Book en prøvetur

Hyundai BAYON​

Book en prøvetur

Hyundai i30 stationcar

Book en prøvetur

Hyundai i30 N

Book en prøvetur

Hyundai i30

Book en prøvetur

Hyundai i20 N

Book en prøvetur

Hyundai i20

Book en prøvetur

Hyundai i10

Book en prøvetur